Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BioVegan Bio Citrom sütemény lisztkeverék 400 gr

ORSZÁGSZERTE SZÁLLÍTUNK
Gyártó cikkszám: VEG-TOJ-TEJ-GLU
Bio,gluténmentes sütőkeverék csábító,citromos süteménykeverékhez extra citromos mázzal.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. április 17.
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioVegan Bio Citrom sütemény lisztkeverék 400 gr
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Összetevők: nyers nádcukor,kukoricalisz,kukoricakeményítő,édes csillagfürtliszt,1,3 citromlépor,0,4 % citromhéj,0,1 % citromolaj, kelősztőszer:nátrium-hidrogén-karbonát,savanyítószer:kálium-tartarát,  só,sűrítőszer:szentjánoskenyérgumi,emulgeálószer:lecitinek(napraforgó)

Citrommáz:porcukor,0,1 % citromolaj

Nyomokban szóját,zellert,mustárt,szezámot,csillagfürtöt és dióféléket tartalmazhat.

Tápérték 100 gr elkészített termékben.
Energia 1425 kj/ 339 kcal
Zsír 11 gr
Szénhidrát 57 gr
-ebből cukrok 30 gr
Rost 1,2 gr
Fehérje 2,3 gr
0,46 gr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)

Receptajánló

Ha az élet citromot ad ,készíts tortát belőle.A mY Lemon Cake sütőkeverékkel könnyű,citromos süteményeket,muffinokat vagy szeleteket készíthetsz.A citromos süteménynek különösen gyümölcsös aromát ad a valódi citrom héjából és az extra citromos mázzal bolondítják meg.

Hozzávalók:

300 ml szója ital

100 gr lágy margarin

1 evőkanál víz a citromos mázhoz.

Forma 20-25 cm

Kézi mixer habverővel

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 180 0C ra légkeverésre.A sütőformát jól kivajazzuk.A szójaitalt, a margarint és a süteménykeveréket egy keverőtálba tesszük és jól összedolgozzuk egy mixerrel.Először alacsony fokozaton keverjük,majd magas fokozaton míg egynemű tésztát kapunk.A tésztát belesimítjuk a formákba.Tűpróbáig sütjük kb 50-60 percig.Ha a sütemény ráragad a fapálcára süssük még kb 5 percig.Először 15 percig hagyjuk hülni a süteményt a formában,majd borítsuk ki egy rácsra.

A citrommázhoz való keveréket keverjük össze egy evőkanál vízzel vagy citromléval  és még melegen kenjük a tortára.