Leírás és Paraméterek
Összetevők: nyers nádcukor,rizsliszt,kukoricakeményítő,11,1 % étcsokoládébevonat(kakaómassza,cukor,kakaóvaj),7,1 % kakaópor,térfogatnövelő szer:nátrium-hidrogén-karbonát,almarost,savanyítószer:kálium-tartarát, sűrítőszer:szentjánoskenyérgumi, só, emulgeálószer:lecitinek(napraforgó), sűrítőszer:guargumi
Tápérték 100 gr elkészített termékben. | |
Energia | 1404 kj/ 335 kcal |
Zsír | 16 gr |
Szénhidrát | 43 gr |
-ebből cukrok | 22 gr |
Rost | 2,7 gr |
Fehérje | 4,0 gr |
Só | 0,65 gr |
Vélemények
Receptajánló
A csokoládétorta a boldogság csokis pillanatait nyújtja vegán és gluténmentes receptúrával.
A csokitorta extra csokidarabokat tartalmaz legalább 53 % kakótartalommal.
Hozzávalók:
300 ml szója ital
100 gr lágy margarin
Forma 20-25 cm
Kézi mixer habverővel
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180 0C ra légkeverésre vagy felső/alsó sütésre.A sütőformát jól kivajazzuk.A szójaitalt, a margarint és a süteménykeveréket egy keverőtálba tesszük és jól összedolgozzuk egy mixerrel.Először alacsony fokozaton keverjük,majd magas fokozaton míg egynemű tésztát kapunk.A tésztát belesimítjuk a formába.Tűpróbáig sütjük kb 50-60 percig.Ha a sütemény ráragad a fapálcára süssük még kb 5 percig.Először 15 percig hagyjuk hülni a süteményt a formában,majd borítsuk ki egy rácsra.