Leírás és Paraméterek
Összetevők: nyers nádcukor,teljes kiörlésű rizsliszt,kukoricakeményítő,tápiókakeményítő,datolya,71 % DIÓ,rizsliszt,kókuszliszt,3,3 % juharcukor,kukoricaliszt,lenfehérje,teljes kiörlésű köles liszt,psyllium maghéj,kelsztő szer:nátrium-hidrogén-karbonát,savanyítószer:kálium-tartarát, só.
Nyomokban szóját,zellert,mustárt,szezámot,csillagfürtöt és dióféléket tartalmazhat.
Tápérték 100 gr elkészített termékben. | |
Energia | 1735 kj/ 415 kcal |
Zsír | 22 gr |
-ebből telített zsírok | 0 gr |
Szénhidrát | 50 gr |
-ebből cukrok | 25 gr |
Rost | 2,9 gr |
Fehérje | 3,5 gr |
Só | 0,25 gr |
Vélemények
Receptajánló
Hozzávalók:
150 ml szója ital
130 gr lágy margarin
Sütőtepsi 20X20
Kézi mixer habverővel
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180 0C ra légkeverésre.A sütőformát jól kivajazzuk.A szójaitalt, a margarint és a süteménykeveréket egy keverőtálba tesszük és jól összedolgozzuk egy mixerrel.Először alacsony fokozaton keverjük,majd magas fokozaton míg egynemű tésztát kapunk.A tésztát belesimítjuk a formákba.Tűpróbáig sütjük kb 50-60 percig.Ha a sütemény ráragad a fapálcára süssük még kb 5 percig.Hagyjuk kihülni a süteményt a formában,majd vágjuk szeletekre.