Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BioVegan Bio, vegán, gluténmentes ciabatta lisztkeverék 500 g

ORSZÁGSZERTE SZÁLLÍTUNK
Gyártó cikkszám: MIN-VEG-SZE-TOJ-TEJ-GLU
A My Ciabatta sütőkeverék az első bio minőségű vegán és gluténmentes sütőkeverék Ciabatta imádók számára.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. február 28.
1.920 Ft (1.512 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioVegan Bio, vegán, gluténmentes ciabatta lisztkeverék 500 g
1.920 Ft (1.512 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Összetevők:

Kukoricakeményítő *, tápióka keményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*, burgonyakeményítő*, világos rizsliszt*, teljes kiőrlésű kölesliszt*, kukoricaliszt *, quinoa kovászpor* (94 % őrölt quinoa*, őrölt rizs*), só , psyllium héj*, szőlőmust sűrítmény*, lenmagfehérje*. 

Nyomokban mustárt tartalmazhat.

Száraz és hűvös helyen tárolandó.

Tápérték táblázat 100g
Energia 990 kJ / 234 kcal
Zsír 3,5 g
ebből telített zsírsavak 0,6 g
Szénhidrátok 48 g
ebből cukrok 1 g
Rost. 2 g
Fehérje 2,1 g
1,3 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)

Receptajánló

Hozzávalók:

  • 450 ml langyos víz
  • 3 evőkanál (30 ml) olívaolaj
  • 7 g élesztő
  • egy kis gluténmentes liszt
  • kézi mixer tésztahoroggal

Elkészítés:

  1. A kenyérkeveréket egy keverőtálba tesszük, elkeverjük a száraz élesztővel, majd hozzáadjuk a vizet és 2 ev. olajat. Mindent alaposan összegyúrunk – először lassan 1 percig, majd 4 percig kézi mixerrel.
  2. Nedves törülközővel letakarjuk, és meleg helyen 45 percig kelesztjük.
  3. Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra légkeverésnél vagy 225°C-ra felső/alsó hőfokon, majd tegyél a sütőbe egy vízzel megtöltött tűzálló edény
  4. Öntsünk a tésztára 1 ek olivaolajat majd fordítsd ki egy munkalapra és formázza két kb. 15 x 20 cm-es téglalapot. Hajtsd be a tészta egyik hosszú oldalát kb 2/3-ig, majd hajtsd rá a másik oldalát. 
  5. A tésztát a sima felével sűtőpapírral bélelt tepsire tesszük, majd ismét kelesztjük kb 15 percig.
  6. Szórjuk meg a ciabattát liszttel és süssük 30 percig a felmelegített sütőben.
  7. Fogyasztás előtt hagyjuk kihűlni a ciabattát egy rácson.