Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BioVegan Bio, vegán, gluténmentes focaccia lisztkeverék 500 g

ORSZÁGSZERTE SZÁLLÍTUNK
Gyártó cikkszám: MIN-VEG-SZE-TOJ-TEJ-GLU
Kevés olívaolajjal, vízzel és élesztővel csodálatosan szellős kenyeret varázsolhatsz, amit tetszés szerint ízesíthetsz fűszernövényekkel, olajbogyóval, paradicsommal , paprikával vagy fetával (helyettesítő vegán alternatívával).
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. június 28.
1.920 Ft (1.512 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioVegan Bio, vegán, gluténmentes focaccia lisztkeverék 500 g
1.920 Ft (1.512 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Összetevők: Kukoricakeményítő *, teljes kiőrlésű rizsliszt*, tápióka keményítő*, rizsliszt*, burgonyakeményítő*, teljes kiőrlésű kölesliszt*, kukoricaliszt *, psyllium maghéj*, só, quinoa kovászpor* (94% quinoa őrölt termékek* , őrölt rizs termékek*), sűrített szőlőmust*.

*ellenőrzött bio termesztésből

Kevés olívaolajjal, vízzel és élesztővel csodálatosan szellős kenyeret varázsolhatsz, amit tetszés szerint ízesíthetsz fűszernövényekkel, olajbogyóval, paradicsommal , paprikával vagy fetával (helyettesítő vegán alternatívával).

Tápérték táblázat 100g
Energia 959 kJ / 227 kcal
Zsír 4,8 g
ebből telített zsírsavak 0,8 g
Szénhidrátok 43 g
ebből cukrok 1,1 g
Rost 1,9 g
Fehérje 2 g
1,2 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)

Receptajánló

Hozzávalók:

  • 550 ml víz
  • 5 evőkanál (50 ml) OLÍVAOLAJ
  • Élesztő (7 g)
  • Kézi mixer tésztahoroggal
  • Választható: félbevágott koktélparadicsom, só és fűszernövények a megszóráshoz

Elkészítés:

  1. A kenyérkeveréket egy keverőtálba tesszük, elkeverjük a száraz élesztővel, majd hozzáadjuk a vizet és az olaj felét. Kézi mixerrel mindent alaposan összegyúrunk – először lassan 1 percig, majd 4 percig a legmagasabb fokozaton.
  2. Nedves törülközővel letakarjuk, és meleg helyen 45 percig kelesztjük.
  3. Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra légkeverésnél vagy 225°C-ra felső/alsó hőfokon, majd tegyél a sütőbe egy vízzel megtöltött tűzálló edényt.
  4. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és egy spatulával kb.25 x 30 cm-es téglalapot formázunk belőle. A tésztát ismét 15 percig pihentetjük.
  5. A tésztába nyomkodjuk a félbevágott koktélparadicsomokat, a maradék olajjal meglocsoljuk a tésztát, és megszórjuk sóval és fűszernövényekkel.
  6. A focacciát 25 percig légkeveréssel vagy 35 percig felső/alsó hőfokon sütjük.
  7. Fogyasztás előtt hagyjuk kihűlni a kenyeret egy rácson.

Tipp : Más összetevőket is hozzáadhatsz a focacciához, például olajbogyót, paprikát vagy fetát (helyettesítő).