Leírás és Paraméterek
A csicseriborsóliszt, a csicseriborsó őrleménye,
melyet krémlevesekhez, pástétomokhoz, de humuszkrém készítéséhez is fel lehet használni. Fűszerezéséhez vöröshagyma, petrezselyem, majoranna, paprika, borsikafű, szójaszósz ajánlott.
A csicseriborsó élelmi rostokban gazdag, így támogathatja emésztésünket. Rostos ételek fogyasztása amellett segítheti a megfelelő anyagcserét, fontos szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában. A csicseriborsó bőségesen tartalmazhat karotint, B1-, B6- és E-vitamint, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot és cinket. Magas folsavtartalma miatt fogyasztása ajánlott kismamáknak.
Összetevők: 100% csicseriborsó
Származási hely: Magyarország
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.
Tápérték adatok 100g termékben | |
Energia | 1377kJ/329kcal |
Zsír | 6g |
-amelyből telített zsírsavak | 1,1g |
Szénhidrát | 42g |
-amenyből cukrok | 2,2g |
Rost | 16g |
Fehérje | 19g |
Só | 0,01g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)