Leírás és Paraméterek
Miért fogyasszunk feketebabot?
A feketebab megfelelő táplálék lehet a mindennapokban. Alkalmas lehet növényi alapú táplálkozáshoz és különböző diéták alapanyagaként is. Fehérjét, rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosít, és napi fél csésze bab elfogyasztása javíthatja az étrend minőségét, hogy növelje ezeknek a tápanyagoknak a bevitelét. Ezen kívül mivel lassú felszívódású szénhidrát, így fogyaszthatják "számolós" étrenden élők is.
Összetevők: feketebab
Felhasználási javaslat: levesekhez, főzelékekhez, növényi krémehez, salátákhoz, köretekhez
Felhasználás előtt érdemes éjszakára tiszta vízbe áztatni, majd alaposan átöblíteni.
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1428kJ/341kcal |
Zsír | 1,4g |
-amelyből telített zsírsavak | 0,4g |
Szénhidrát | 62g |
-amelyből cukrok | 2,1g |
Rost | 15g |
Fehérje | 22g |
Só | <0,01g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)