Leírás és Paraméterek
A mandulafa termése a világ összes olajos magvai közül az egyik legrégebbi és legismertebb. A mandula kiváló B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagai közül a rengeteg kálium, kálcium, magnézium említendő de nagy mennyiségben tartalmaz foszfort is. Nyomelemei közül a vas, mangán és cink kiemelendő.
Gluténmentes, így gluténérzékenyek is fogyaszthatják!
Fogyasztása diófélékre érzékenyeknek nem ajánlott!
Felhasználási javaslat: Mivel jól fűszerezhető, édes és sós ételek készítésére egyaránt alkalmas. Tökéletes kenyér, kalács, piskóta, muffin készíthető belőle.
Származási hely: Spanyolország
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 2608Kj/623kcal |
Fehérje | 24,1g |
Zsír | 54,1g |
telített zsírsav | 4,22g |
Szénhidrát | 10g |
cukor | 6,9g |
Rost | 10,7g |
Só | <0,01g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)