Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miso paszta fehér 400 gr

ORSZÁGSZERTE SZÁLLÍTUNK
Gyártó cikkszám: MIN-VEG-SZE-TOJ-TEJ-GLU
A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, fermentált szójabab paszta,
A miso paszta összetevői: víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.599 Ft
Várható szállítás: 2022. október 06.
1.685 Ft
Menny.:db
Miso paszta fehér 400 gr
1.685 Ft

Leírás és Paraméterek

A MISO PASZTA JELLEMZŐI 

miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, a japán konyha kedvelőinek kihagyhatatlan. 
A misóról általában a miso leves jut eszünkbe, a japánok egyik legkedveltebb fogása.

A miso fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. Változatos színű és ízű miso kapható. 
 

A MISO PASZTA FELHASZNÁLÁSA


Levesek, pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használják. Az ételkészítés végén ajánlott hozzátenni és összeforralni. Hűtőben sokáig eltartható.
 

A MISO PASZTA KEDVEZŐ TULAJDONSÁGAI

A miso paszta rendelkezik a szója minden előnyével. Magas a fehérjetartalma, B12 vitamin és más szójában előforduló vitaminok is megtalálhatók benne. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, melyet a szervezetünk nem képes szintetizálni, illetve a B-komplex vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a sejtek anyagcseréjéhez. Immunrendszer erősítő hatása van. Jó hatással van az emésztésre, segíthet a koleszterinszint megfelelő szinten tartásában.
Ezenkívül magas a kalcium-, magnézium- és vastartalma, A-vitaminban gazdag, természetes antioxidáns.
Magas nátriumtartalma miatt erőteljes a vízmegkötő hatása, ezért módjával érdemes csak fogyasztani a pasztát, vagy levesként, vízben feloldva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)