Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szafi Reform Szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék 500 g

ORSZÁGSZERTE SZÁLLÍTUNK
Gyártó cikkszám: GLU-TOJ-TEJ-SZE-LAK-MIN-VEG-PAL

Magas rosttartalmú gluténmentes, szénhidrát-csökkentő lisztkoncentrátum

Gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostliszt, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát.

Önmagában is használható.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Szafi Products Kft
Szállítási díj: 1.599 Ft
Várható szállítás: 2022. október 12.
2.190 Ft
Menny.:db
Szafi Reform Szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék 500 g
2.190 Ft

Leírás és Paraméterek

Szafi Reform gluténmentes szénhidrát-csökkentett termékekhez rostkeverék

- régi neve Szafi Reform Szénhidrát-csökkentő, gluténmentes  lisztkeverék (-CH)

250 g (paleo)

Összetevők: Bambuszrost, útifűmaghéj, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítő anyag (konjak gumi).

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segítsd munkánkat Írd meg véleményed! :)

Receptajánló

Rostban gazdag kenyér recept (97 %-al csökkentett szénhidrát-tartalmú gluténmentes kenyér):

Hozzávalók:

  • 75 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett termékekhez rostkeverék
  • 12 g Szafi Reform bambuszrost liszt
  • 12 g foszfátmentes sütőpor (3 gramm szódabikarbónával helyettesíthető)
  • 3 g só
  • 2-4 g szárított őrölt fokhagyma (vagy más fűszerkeverék)
  • 3 db M-es tojás
  • 3 db M-es tojásfehérje
  • 90 g langyos víz (20 g vizet helyettesíthetünk 20 g frissen facsart citromlével, úgy még finomabb, lukacsosabb, és fehérebb színű lesz!)

Továbbá adható hozzá 1 tk. tojásfehérjepor, hogy szárazabb legyen a belseje.

Ez egy alap kenyér recept, ízlés szerint tovább turbózható: magokkal, szárított vöröshagymával, aszalt paradicsommal, olívabogyóval stb…

Elkészítés:

A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben keverjük el, majd dolgozzuk össze.

5 perc pihentetés után, a tésztából nedves kézzel formázzunk kenyeret, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe.

Formázható belőle bagett, zsemle, császárzsemle és kifli is, úgy 4 db jön ki belőle.

Tetejét éles késsel vágjuk be mélyen.

Sütés:

Előmelegített 175 fokos légkeveréses sütőben 60-65 perc.

Kifli, zsemle és bagett esetén 175 fokos légkeveréses sütőben 35 perc.

Rácson hagyjuk kihűlni, és csak akkor vágjuk fel, ha már teljesen kihűlt!